Преди снимките на Jurassic World: Dominion да бъдат прекъснати за

...
Преди снимките на Jurassic World: Dominion да бъдат прекъснати за
Коментари Харесай

За колко време Крис Прат се справя с кубче на Рубик

Преди фотосите на Jurassic World: Dominion да бъдат прекратени за следващ път (заради ковид, схваща се) Крис Прат беше ангажиран с тях.
 Крис Прат, Катрин Шварценегер и раждането на първото им дете
Арнолд Шварценегер стана дядо

Честито на младите родители!

Но до момента в който изчаква работния развой да бъде възобновен и да се върне към това, което може най-добре, реши да показа в профила си в Instagram за един персонален триумф.

Прат показа клипче с дълготрайност от една минута, в което виждаме по какъв начин се пробва да подреди кубче на Рубик. И в последна сметка съумява, с което напряко ни се издигна в очите.

на Окт 9, 2020 в 7:13 PDT

Под поста Крис Прат написа, че от една година тренира за този миг (да подреди кубчето за по-малко от една минута). Шегува се, че международният връх в това отношение е нещо от сорта на 5 секунди, което съгласно него е направено с някаква тъмна магия.
 Крис Прат, Jurassic World: Dominion, коронавирусът и отхвърля ли артистът да замине за Малта
Защо Крис Прат отхвърля да снима в Малта

Основателни терзания

Проверихме и се оказа, че артистът в действителност е съвсем прав. Според формалния уебсайт на, международният връх за разпореждане на кубчето на Рубик е впечатляващите 4.22 секунди.

Прат написа още, че всички, които се оправят с тази задача за под 10 секунди са неговите герои. И предлага всеки един от нас да си вземе едно кубче, до момента в който седи вкъщи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР