След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните

...
След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните
Коментари Харесай

Майката и сестрата на Алек оглеждат Маги и Надежда

След трагичните събития, които раздрусаха имението на любовта през последните няколко седмици, Алек е изправен пред най-трудното си решение до този миг – да избере своя спътница в живота всред трите дами, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – Магдалена, Йоана и Надежда.

Реклама
Бизнесменът е подготвил специфични изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, с цел да им окажат поддръжка и да им дадат съвет. Алек ще води и трите претендентки на вълнуващи самостоятелни сантиментални срещи из най-красивите кътчета на Родос, а в края на вечерта феновете ще станат очевидци на последната за сезона „ Церемония на Розата “, белязана от горест и отчаяние, откакто Ергенът разгласи решението си с коя от тях да се раздели на крачка от огромния край.
Реклама
Развръзката в третия сезон на „ Ергенът “ следва в четвъртък (16 май) от 20:00 ч. в ефира на bTV . Тогава в имението на любовта ще дойдат майката и сестрата на Алек, които ще се срещнат с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в конкуренцията за сърцето на Младенов. Това са Маги и Надежда, припомня Hotnews.bg. Ергенът ще има опция да се уедини уединено с тях в имението си, а какво ще бъде окончателното му решение на финала на най-вълнуващото телевизионно премеждие – следва да разберем само и единствено по bTV!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР