Нидерландският представител на Евровизия Йост Клайн, който беше дисквалифициран от

...
Нидерландският представител на Евровизия Йост Клайн, който беше дисквалифициран от
Коментари Харесай

Повдигат обвинения на дисквалифицирания представител на Нидерландия на Евровизия

Нидерландският представител на " Евровизия " Йост Клайн, който беше дисквалифициран от песенния конкурс броени часове преди огромния край, евентуално ще бъде упрекнат в отправяне на закани. 26-годишният любимец за успеха, който по този начин и не съумя да извърши песента си " Europapa " на финала, беше отхвърлен от музикалната конкуренция в Малмьо - нещо, което се случва за пръв път в 68-годишната история на състезанието.

Причината е, че жена член на екипа по осъществяване на " Евровизия " е подала тъжба за хипотетичен „ случай зад кулисите “. От полицията не разкриват естеството на случилото се, само че потвърдиха, че тяхното следствие е завършило и през идващите седмици следва решение за покачване на обвиняване, заяви Нова телевизия.

Във вторник, тъкмо в 12 часа на обяд, камбаните на разнообразни градове в Нидерландия зазвучаха с песента на Йост Клайн " Europapa ". Инициативата е проведена от радиостанция 3FM като знак на поддръжка за младия актьор, който бе дисквалифициран от Евровизия малко преди финала в Малмьо.

Йост Клайн беше упрекнат, че се е държал нападателно против операторка, до момента в който тя го е снимала след слизането от сцената на полуфиналите в четвъртък. Музикантът изрично отказал да бъде сниман, само че част от тези клипове в действителност са наложителни за участниците в състезанието.

Жената подаде тъжба против него в шведската полиция, а Европейският съвет за радио и телевизия дефинира държанието на Клайн като нарушаване на разпоредбите. Представителят на Нидерландия не беше позволен до финалите, а самият той се прибра вкъщи още преди следствието на локалните управляващи да е завършило.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР