Преди около две седмици Opel загатна за завръщането на GSI

...
Преди около две седмици Opel загатна за завръщането на GSI
Коментари Харесай

Opel представи модерната Astra GSi

Преди към две седмици Opel загатна за завръщането на GSI означението при своите коли, само че променяйки последната писмен знак в крайник с трендовете и електрифицирането. Сега от компанията демонстрираха и първия сериен модел, който ще носи логото GSe – Astra. Колата дебютира с хибридна настройка във вид хечбек и комби и усъвършенствания по окачването и завиването.



Задвижването се обезпечава от 1.6-литров бензинов мотор, който работи дружно с електромотор и 12.4кВч батерия. Те задвижват предните колела и доставят мощ от 225 конски сили и оптимален въртящ миг от 360 нютон метра. Трансмисията е автоматизирана с осем предавки, а цялата настройка е идентична с тази при Peugeot 308.



В съпоставяне със общоприета Astra, новото GSe стои 10 милиметра по-близо до земята, с помощта на нови амортисьори и пружини. Инженерите на Opel са се постарали да трансформират и държанието на колата с промени по завиването. Джантите са нови и са в размер от 18 цола, а броните в предната и задната част са с по-агресивен дизайн. В интериора откриваме седалки с алкантара и логото GSe.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР