Преди няколко месеца Джон Клийз от великите Монти Пайтън ,

...
Преди няколко месеца Джон Клийз от великите Монти Пайтън ,
Коментари Харесай

Ирини Зикидис с примери за вредите на неолибералния модел

" Преди няколко месеца Джон Клийз от великите Монти Пайтън, след серия от туитове, в които споделя " Лондон към този момент не е британски град ", " Мисля, че е законно да предпочиташ една просвета пред друга. Аз, да вземем за пример, избирам култури, които не осакатяват женските гениталии ".
Гневът му беше провокиран от обстоятелството, че през последните няколко години - убийствата с нож и закононарушенията към този момент публично надвишават тези в Ню Йорк, а нарушителите, в голямата си част, са представители на една характерна просвета, в обществената мрежа Facebook.
 Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова Ирини Зикидис с образци за какво новата демократична теория е нездравословна и рискова
Няма да се уморя да дублирам, че демократичната теория е не просто подправена и нерационална. Днешните либерали са въодушевено отдадени на с...
" Стана ясно, че възпитаникът на Кеймбридж не споделя демократичната концепция, че на насилието би трябвало да се дава отговор с приемливост, както и че не има вяра в интеграцията и мултикултурализма. Тогава кметът на Лондон, господин Садик Хан, отговори обществено на Клийз с величествения туит " Лондончани знаят, че нашият диверситет е нашата най-голяма мощ ".
Тези дни различен незабравим английски артист - Роуън Аткинсън, назовава представителите на демократичната cancel просвета (култура на изтриване на исторически обстоятелства и фигури поради тънкообидни истерици) ".
" Cancel културата не разрешава необятния диапазон от отзиви. Страшно е за всеки, който е станал жертва на тази навалица, и това ме кара да изпитвам боязън за бъдещето ".
Няма по-глупава и нездравословна идеология от либерализма. "
 Дахер Ламот: Модерните либерали са най-големите расисти Дахер Ламот: Модерните либерали са най-големите расисти
" Модерните либерали са най-големите расисти, които се показват като горещи антирасисти. Те в никакъв случай не са се интересували от чернокожи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР