Преди няколко години силно земетресение удари Италия. Сред хората, които

...
Преди няколко години силно земетресение удари Италия. Сред хората, които
Коментари Харесай

Баба загубила котката си при земетресение. След 4 години се срещнали отново (видео)

Преди няколко години мощно земетресение удари Италия. Сред хората, които трябваше да изоставен домовете си, беше и стара жена на име Дора. Но тя загуби доста повече от къщата си…

Сред хаоса и объркването, последвали бедствието, обичаната котка на баба Дора била изгубена. Оттогава никой не е виждал домашния любим …

Разочарованата стара жена даже не е мечтала, че в миналото ще срещне още веднъж котката си. Тя към този момент въображаемо се била сбогувала с животното, само че ориста й поднесла величествен подарък.

Един ден в обществените мрежи се появила публикация от човек, който е непосредствен до Дора. Той споделил, че изчезналата котка е открита! Трудно било за поверие, само че след дълги години разлъка се случило знамение!

Въпреки обстоятелството, че бабата съвсем се примирила със загубата на животното, тя не серпантина да го търси. За страдание никой не може да каже къде е била котката през всичките тези години.

Разбира се, пенсионерката побързала да прибере обичания си домакински любим допустимо най-скоро! А ето и видео от трогателната им среща:


За благополучие котката на Дора, макар дългото неявяване от стопанката си, била в положително здраве. Котаракът изглеждал добре и даже не измършавял толкоз доста, колкото може да се допусна.

Думите не могат да опишат какъв брой щастлива била тази двойка по време на срещата им! Котката незабавно разпознала обичаната си господарка и почнала да търка муцунката си в лицето й, показвайки какъв брой се радва да я види още веднъж.

Колко е хубаво, че тези двамата са още веднъж дружно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР