Преди избори се активизират всички фабрики за тролове, фалшиви новини,

...
Преди избори се активизират всички фабрики за тролове, фалшиви новини,
Коментари Харесай

Внимание! Нова опорка: „Не гласувай, за да не легитимираш!“

Преди избори се засилват всички заводи за тролове, подправени вести, агитация и чиста мръсотия. Според потребностите на дадена партия, която заплаща, се нагласяват и „ посланията “, които да се сипят по главите на драгия читател/зрител. 

Социалните медии са комфортни, те са идеална хранителна среда за хищници от политическия живот, които другояче не биха могли да съществуват, в случай че не пръскат отровата на дезинформацията и лъжите. А и са неконтролируеми. Те са като един неохраняем плаж, на който може да се случи всичко и никой не носи отговорност. Докато медиите към момента носят въпреки всичко някаква отговорност за думите си, то в обществените медии можете да намерите всевъзможни неконтролирани неистини. 

А, както се оказа – българите най-вече от всички поданици на Европейски Съюз се осведомят точно от обществените медии. С други думи: считат, че каквото прочетат във Фейсбук, е правилно. После го преповтарят и популяризират все едно е тествана истина. 

Всякакви опорки и мръсотия са се разпространявали, само че все нови и нови не престават да се появяват. 

Ето го и най-новото „ новодвайсе “:

„ Не гласувайте, тъй като по този начин легитимирате политическата клика “.

Истината е елементарна: колкото по-малко хора гласоподават, толкоз повече проценти получават партии като „ изродяване “, „ вграждане “, „ прераждане “, „ български луноход “ и така нататък всякакви други съветски движими имущества. 

На последните избори имаше ниска изборна интензивност и „ вграждане “ влязоха в Народното събрание, с цел да го трансфорат в цялостен цирк – нищо градивно, единствено кавги, асимилиране на партийни дотации, прибиране на пари, заплащане за митинги, образуване на саботажи за да се набиват на очи и да монетизират присъединяване си в Народното събрание. Сега се готвят за още от същото. 

Ако бяха дали своят вот повече хора тези хубостници нямаше да получат нужните проценти, с цел да прескочат бариерата и нямаше да ни създадат за смях пред целия свят – да имаме съветска партия в българския парламент посред войната на Русия с цивилизацията. 

Но ето какво се върти из пространството на неконтролираните обществени медии… то се популяризира ГЛАВНО от тролски профили, които нямат другари, фотоси и съвсем никаква интензивност – основани с една единствена цел (ВНИМАНИЕ! четете с схващане и критичност):

„ Легитимността на ръководещата клика зависи от това какъв брой хора са дали своят вот. Колкото по-малко хора гласоподават, толкоз по-нелегитимна е тази клика. И противоположното, колкото повече хора гласоподават, толкоз по-легитимни са политиците, само че всеобщото гласоподаване легитимира и нечестните и непрозрачни изборни правила, и самото статукво.

Изборните правила са направени по този начин, че статуквото да не може да бъде променено.

Изборните правила няма да бъдат изменени, до момента в който " машината " работи безотказно и милиони гласоподават и с присъединяване си в изборния развой ЛЕГИТИМИРАТ освен НЕЛЕГИТИМНИТЕ ПРЕДИЗВЕСТЕНИ " ПОБЕДИТЕЛИ ", само че и нечестните и непрозрачни изборни правила, и статуквото като цяло.

Ако желаете да спрете " мелницата ", спрете да " наливате вода ", гласувайки и участвайки в другите избори и всевъзможните мероприятия, проведени от нелегитимните политици и властимащи “.



Демек: спрете да гласувате (единственият инструмент, който елементарните хора имаме, с цел да участваме в ръководството на страната си), бъдете тихи овце, нищо не зависи от вас, гледайте безшумно върховете на обувките си. 

...

На процедура тези тролове споделят: не гласувайте, с цел да не легитимирате политическата клика. Дори да е вярна нелепостта, която са написали, тези „ клика “ – законна или не, тя ще си ръководи.

Какво ви грее, че ще стискате отдалеченото на тв приемника в едната ръка и чашата с ракия в другата, до момента в който псувате, че тези, дето ръководят, били „ нелегитимни “, в случай, че те отново ще си ви ръководят? М?

Ще повторя за който не е прочел няколко реда нагоре: гласуването е единственият инструмент, който елементарните хора имаме, с цел да участваме в ръководството на страната си. 

Ако не гласувате обаче, в Народното събрание влизат измислените подправени партии, като „ създаване “/„ вграждане “/„ разграждане “/„ български луноход “/„ съветски напредък “. На всички избори има такива, те са основани, с цел да разрушават парламентаризма в България. 

Казват още: „ Изборните правила са направени по този начин, че статуквото да не може да бъде променено “.

Не е правилно. Колкото повече гласове получи една партия, толкоз повече депутати (а вероятно и независимо управление) ще получи. Една нова партия получи поддръжка, влязоха в Народното събрание, сформираха кабинет, издърпаха килима отдолу под краката на мафията на „ Капитан Андреево “, приключиха нова газопреносна мрежа, усилиха пенсиите, парите на учителите, накараха Лукойл да заплаща налози, БДЖ излезе на облага, държавната хазна има остатък НАСРЕД международна рецесия. България не е бедна страна, България е крадена страна. Запомнете го. У нас има задоволително за всички. Няма само задоволително за алчността на мафията и ченгетата на Държавна сигурност. 

Та… споделят: „ Изборните правила са направени по този начин, че статуквото да не може да бъде променено “.

Не е правилно. Статуквото не може да бъде променено ЗАРАДИ ПРОПАГАНДАТА, тъй като тя кара хората да имат вяра, че е безсмислено и по-добре е да не вървят да гласоподават. И в случай че до момента мантрата беше: „ няма смисъл “, в този момент я надграждат с: „ не ги легитимирайте “. 

Цинично и подло. 

Също по този начин пропагандата ги кара и да имат вяра на лъжците от статуквото и да ги преизбират отново и отново. И когато гласуваш по един и същи метод за едни и същи крадци, получаваш един и същи резултат и си казваш: ми то няма смисъл! 

Има смисъл. Но в този момент приличаме на негодник, навил кормилото цялостно вляво и единствено дава газ напред и след това обратно, след това отново напред и след това отново обратно и все си споделя: ех, нищо не става, не мога да изляза от това паркомясто! 



Помислете добре за какво съществува сега тази пропганда, която ви споделя, че няма смисъл да се гласоподава. Помислете кой печели от това. Кой завоюва последния път, когато имаше ниска интензивност. Помислете и какво залагате на карта. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР