Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена

...
Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена
Коментари Харесай

Галена си пожела здраве

Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и чукна 39 години през вчерашния ден и си пожела да е здрава и да продължава да се радва на безграничната обич на почитателите си.

Hotnews.bg напомни, че фолкаджийката имаше здравословни проблеми и на няколко пъти анулира участия предходната година.

Според слуховете те са се дължали на инжекциите за диабетици, с които тя възвърна съвършената си фигура откакто прекара  COVID-19 и внезапно изпълня. Днес обаче изпълнителката е по-слаба от всеки път и не крие фигурата си, като залага на все по-секси тоалети.


Една от първите колежки, която се регистрира с поздравления, бе. Враждата сред двете стана именита, само че през днешния ден те поддържат естествени професионални връзки. Преси също пожела здраве на рожденичката.

Далеч по-многословен бе  Тони Стотаро, на чиито концерт преди дни Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и стана най-коментираната участничка.  " Гордея се, че те познавам, цветущ рожден ден, здрава и щастлива бъде ", написа  Стораро на шльокавица, с цел да удостовери слуховете, че не знае български.

Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През пък ѝ пожела да не губи купонджийския си дух, а Есил Дюран акцентира върху пожеланията за огромни подиуми.

Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и пък благодари на всички с пост в обществена мрежа.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР