Родители-идиоти убиха бебето си, след като го охлаждали в жегите

...
Родители-идиоти убиха бебето си, след като го охлаждали в жегите
Коментари Харесай

Ку-ку двойка, участвала в „Х Фактор“, уби бебето си, охлаждали го с вентилатор… Дора е станала майка в… домашни условия

Родители-идиоти убиха бебето си, откакто го охлаждали в жегите няколко дни с вентилатор.  Официална информация от държавните органи досега липсва. Тече следствие, а резултатите от аутопсията се чакаха да излязат по-късно през днешния ден.

37-годишната Дора Дикова е станала майка в средата на юли в… домашни условия, а в ролята на акушерка влезнал нейният сътрудник Александър Марков. Бъдещата майка изрично отказвала да роди в болница, нито пък да посещава съвещания в клиника по време на бременността си, осведоми нашият източник. Вместо да се доверят на квалифицирана здравна помощ, бъдещите родители посещавали съмнителни субекти, които да ги научат по какъв начин се случва раждането в домашни условия, по какъв начин се прерязва пъпната шнур и така нататък За раждането Дора не уведомила даже майка си.

Дора Дикова и Александър Марков през 2014 година като участници в „ Х Фактор “. Отпадат незабавно, още при появяването си в първичните кастинги

След като престояло няколко дни след термина в майка си, в средата на юли бебето се родило. Заради страховитите горещини родителите му, които не разполагали с климатик в дома си, решили да го охлаждат с вентилатор. 4 дни след раждането майката взела бебето, с цел да го нахрани и открила, че то е мъртво.

Тогава двойката решила, че най-сетне би трябвало да повикат доктор. Трупът на новороденото бил откаран в „ Пирогов “. Аутопсия би трябвало да откри аргументите за гибелта. Тя би трябвало да е подготвена през днешния ден.

Според наши източници Александър Марков е руснак или украинец. 4 пъти след гибелта на бебето двойката е била викана във Второ РПУ, само че досега от полицията не оповестяват за скандалния случай. Вероятно двойката ще бъде упрекната за безхаберието си и предадена на съд.

Дора Дикова и Александър Марков не са незнайни за българската общност. Двойката се появява през 2014 година в тв формата „ Х фактор България “, където „ смайват ” журито и публиката с вокалните си „ умения “. Тогава излиза наяве, че Дора е от Плевен и работи като преводачка от френски. Нескопосаното им осъществяване кара журито да загуби мозъка и дума от потрес и шок.

На конференция паралелно с Йоло Денев

След неуспеха на артистичното занятие, двойката се ориентира към политиката. В последните години те са непрекъснатото наличие на митинги по всевъзможен мотив. Членуват в никому незнайното Движение „ България на народа “ (през 2022 година дават конференция в Българска телеграфна агенция, на която излагат възгледите си за „ спасението на България и за възстановяване живота на народа “), а по-късно безконечният протестър и оракул на Тангра Йоло Денев ги включва в хипотетичния си кабинет: на Дора Дикова е предназначен зам.-министерски пост в Министерство на културата, а Александър Марков е титулуван за министър на младежта и спорта.

Как претърпяват злощастните родители и несполучили политици, не е ясно. От доста дълго време те са безработни и живеят в цялостна бедност. Въпреки че работа има под път и над път, те отхвърлят да реализират трудова активност.


Инфо: lupa

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР