Преди година спрях да възприемам Системата ни убива единствено като

...
Преди година спрях да възприемам Системата ни убива единствено като
Коментари Харесай

Сачева: Вуду ритуалът пред къщата на премиера е отвратителен акт на агресия към деца

" Преди година стопирах да схващам Системата ни убива само като майки - заплашиха сина ми, който тогава беше единствено на 6 година - никоя майка не постъпва по този начин с дете. Всяка жена възприема всяко дете като свое - мен по този начин са ме възпитавали. Колкото и да ми обясняваха, че като политик би трябвало да имам висока граница на толерантност, в този случай нямаше по какъв начин ".

Това написа във Facebook соцалният министър Деница Сачева.

" Преди да сме политици или протестиращи, всички ние сме хора. Затова всеки, който заплашва деца, би трябвало да срещне корав отпор на своите дейности.

Повече от една година ние гледаме злокобния театър на шепа хора изцяло самозабравили се, прекрачващи всевъзможни етични и морални граници. Поредният вуду обред пред родната къща на Бойко Борисов в Банкя е непоносим акт на експанзия по отношение на деца и не заслужава нищо друго с изключение на обществено неодобрение и демаскиране на същинските лица на агресорите. Не системата, а личната ненавист ви убива. И Господ няма да ви елементарни, че го вършиме умишлено, тъй като той е обич, а не ненавист ", добави Сачева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР