Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не

...
Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не
Коментари Харесай

Стефан на Гала: Коронавирусът ни отнесе бизнеса като мокри котета

" Преди Гала живеех по-бурно, обичах веселбата, карах пистови мотори, не се прибирах по 3 дни от заведения. След Гала се надявам в никакъв случай да не схвана какво е ". Това показа в ефира на Нова тв пред Мариян Станков-Мон Дьо половинката на телевизионната водеща Стефан Николов.

Той показа, че се счита за много неверен човек.

" Залитал съм много в живота си, в този момент умея да хвана една пътека и да имам ясна цел, която да преследвам. Това е откогато стартира връзката ми с Гала, промени ме ", сподели още Стефан.

" За другите хора, съм друг човек. Аз съм много цветен облик, безусловно естествен, критикуващ, на моменти мислещ, несъобразяващ се с някакви канони. Аз съм обичащ човек с огромно сърце ", разкри за себе си той.

Стефан описа и по какъв начин с Гала са се срещнали. " Преди години пишейки един смс след прясно запознанство стартира преписка, която продължи половин година. Не знаех, че изпращам смс на Гала и коя е тя. Два месеца по-късно разбрах коя е. Бях впечатлен, стреснах се. Знаех, че е известна. 15 години по-късно тя е моя жена ", сподели Стефан.

" Гала е моето момиче. Тя изгаря за мъжа, който обича. Аз съм човек, който не крие възприятията си, най-голямата неточност е, че си мислим, че имаме време ", сподели още той.

Стефан разяснява и обстановката с вируса у нас. " Занимавам се с произвеждане на пчелни артикули. Този вирус ни отнесе като мокри котета. Дори да си постигнал доста, постоянно може да те удари нещо и да те върне обратно. Паниката се отрази на всичко, изключително на продажбата на пчелни артикули. Беше значимо да вземеш олиото, боба и ориза и да се презапасиш. На минус съм, доста кошери измряха ", съобщи мъжът на Гала.

" Около нас всичко изобилства, а в този момент търсим неизмеримо лекарство за елементарен вирус. Не сме високо в тази еволюционна подчиненост. Когато пролетта ни споделяха, че есента ще има втора вълна, отговаряхме с " каква втора вълна, слънцето ще го убие ". Хора, това не е някакъв комар ", заключи Стефан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР