Преди 4 часа българското правосъдие и в частност Окръжен съд

...
Преди 4 часа българското правосъдие и в частност Окръжен съд
Коментари Харесай

,,Пускат убиецa на известния музикант Ники от NI.co, липсвал на роднини“: Майка му зова народа да…

„ Преди 4 часа българското правораздаване и в частност Окръжен съд – Стара Загора реши, че килърът на моето само дете- Николай Николов- NI. co, заслужава да бъде наказан условно и да бъде освободен от ареста неотложно и без изчакване на окончателната му присъда “. Това написа в персоналния си профил във Facebook майката на починалия китарист Мариела Николова, шеф на Френска езикова гимназия в Пловдив, предава TrafficNews.
Припомняме, че Николай Николов почина при тежка злополука в Прохода на Републиката през 2018г. 28-годишният мъж е пътувал дружно с музиканта Павел Дюлгерски към Русе, където са щели да изнесат концерт. Лекият автомобил се врязал в автовоз, ръководен от задграничен жител. Николов умрял на място. Шофьорът на транспортното средстово бе задържан пет години след нещастието. Това се случи при започване на месец февруари, когато Мехмет Калисал бе измамен под наказателна отговорност за тежко закононарушение и против него стартира наказателно произвеждане.
„ Заминава си по живо по крепко за Турция. При жена си и двете си деца. Те имали остра потребност от него. Липсвал на жена си. Големият му наследник се провалил на академични изпит, тъй като доста се тормозил за татко си. Същият оня човек, който преди съвсем към този момент 5 немислими години лиши живота на две млади български момчета с искрящи очи и с фантазии за музика и обич “, написа още майката на Николай.
„ 5 години се нагледахме на отсрочване, долно извъртане, лъжливи експертизи и висш цинизъм. Твърдя го не като скърбяща майка, а по волята на ориста в качеството ми на директен пострадал и очевидец на българските извратени правосъдни практики. Боже, пази децата на България, тъй като техният живот за страната им мащеха не коства пукната пара.
Няма смисъл от лайкове. Който може да споделя и да разяснява! Копнея всички здравомислещи и можещи да вървят хора да подкрепим майките, борещи се за промени в законодателството, тъй че убийците на пътя да получават ефикасни, а не хвърлящи прахуляк в очите условни присъди. Те към този момент не се борят за своите деца, а за Вашите! “, заключи Мариела Николова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР