Пред този парламент стоят много неотложни задачи. Това заяви президентът

...
Пред този парламент стоят много неотложни задачи. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Радев пита левите - да отиваме ли към избори

Пред този парламент стоят доста неотложни задания . Това съобщи президентът Румен Радев на съвещания с левицата.

Най-важната е съставянето на постоянно държавно управление, сподели той. Държавният глава попита по какъв начин алените виждат хода на договарянията досега, както и дали биха подкрепили първия или втория мандат. Все отново Радев сподели, че предходната власт оставила проблеми за решение пред Народно събрание .

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска обществен бюджет да бъде признат в Народно събрание, приемане на законите за проекта за възобновяване и договарянията. Времето досега е изгубено, счита тя. Ръст на минималната пенсия, въвеждане на понятието енергийна беднотия, майчинството да следва растежа на минималната заплата. Все още не се водели съществени диалози за кабинет, по мнението й.

Между първата и втората мощ се основало още по-дълбок разлив . Сериозните диалози щели да стартират след връчването на първия мандат. Затова и Нинова изиска от Радев бързо да връчи мандата. За него пък времето и диалозите не са изгубени. Ако се бърза с мандатите изборите ще са в края на януари или началото на февруари, а акцията ще е по Коледа. Наистина ли да се отива натам?, попита Румен Радев. Готов съм и за най-тежкия вид, акцентира той.

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР