Пред куриозна ситуация е изправен отборът на Нюкасъл в следващия

...
Пред куриозна ситуация е изправен отборът на Нюкасъл в следващия
Коментари Харесай

Куриозна ситуация във Висшата лига: Нюкасъл остана без екипи за следващия си мач

Пред куриозна обстановка е изправен тимът на Нюкасъл в идващия си мач в Премиър лийг, който е посещение на Брайтън в събота.

От клуба излязоха с публично изказване, в което оповестиха, че от Премиър лийг не са им разрешили да употребяват нито един от трите си екипа в идния дуел, тъй като те се препокриват с титулярния на домакините от Брайтън. Трите екипа на “свраките” са надлежно черно-бял, морскосин и напълно бял, до момента в който този, с който “чайките” ще играят, е синьо-бял.

Все отново от Нюкасъл прецизират, че от футболната лига са им разрешили да употребяват компромисно решение единствено в този случай - футболистите на отбора ще играят с фланелките, които употребяват за загрявка преди срещите, като те ще бъдат съчетани с черни къси панталони и чорапи.

Въпросните фланелки са небесносини и включват силуетите на клубния стадион “Сейнт Джеймсис Парк”, както и на някои градски забележителности като моста Тайн. Върху оборудването ще бъдат добавени и логата на спонсорите и Премиър лийг.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР