Празничният конкурс на Ladyzone.bg приключи. Всеки можеше да гласува по

...
Празничният конкурс на Ladyzone.bg приключи. Всеки можеше да гласува по
Коментари Харесай

Кой спечели в конкурса "Магията на украсата"

Празничният конкурс на Ladyzone.bg завърши. Всеки можеше да гласоподава по един път за обичаната си фотография от 20 до 23 декември.

Представяме ви първите 5, които събраха най-вече гласове:

Петя Георгиева е снимала къщата на родителите си в остарелия Несебър. За тях коледната декорация на къщата е фамилна традиция и има даже тиха коледна музика, написа ни Петя.

Ива Бешлийска пък ни е изпратила колаж на фамилния коледен град на 4 етажа с голям брой дребни фигурки - човечета, животни, магични създания.

Георги Спахиев споделя, че Коледа е обичаният му празник, а с коледната декорация на къщата си се надява да повдигне настроението ни в тези мрачни времена.

Деси Пейчева ни изпрати коледната декорация в отделението Клинична лаборатория при УМБАЛ-Пловдив. Украсата е ръчно направена от колектива на отделението. Камина от кашони, дървена елха украсена със фотоси на колектива и снежен човек от чашки.

Следващата фотография е на Йоана Обретенова , която написа, че украсяват фамилната къща в село Беляковец, област Велико Търново за втора поредна година.

" След 3 години живот в Лондон това е нещото, което ни липсва по това време на годината - магическите украси ", споделя тя.

Всички отличени фотоси от състезанието вижте
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР