Правителството ще прекара страната ни през подводните камъни, криво-ляво, но

...
Правителството ще прекара страната ни през подводните камъни, криво-ляво, но
Коментари Харесай

Политологът Валентин Вацев: Коалицията е залепена с плюнка! Конфликтът на Кирил Петков с Янев за НАТО е - или единият си отива, или другият

" Правителството ще прекара страната ни през подводните камъни, отгоре-отгоре, само че без да взема решение рецесиите ". Това съобщи анализаторът Валентин Вацев пред БНР.

Той разяснява и скандалното заявление на военния министър Стефан Янев, съгласно който не би трябвало да позволяваме натовски сили на нашата територия. Според Вацев реакцията на премиера Кирил Петков е била еднопосочна - че или той, или министърът му ще би трябвало да се раздели с поста си при последващо сходно изявление. Вацев разяснява, че Янев на процедура ще бъде отхвърлен от " Дондуков " 1 при ново сходно изявление.

" Днешното държавно управление е най-проамериканското за последните 30 година България е доста остаряла балканска страна и на нея не би трябвало да ѝ се приказва императивно. Кирил Петков не би трябвало да не помни, че е определен с благословията на държавния департамент на Съединени американски щати ", сподели още анализаторът.

" Управляващата коалиция е залепена с плюнка, тя има две съставки, които са вътрешно скарани - Демократична България и Българска социалистическа партия. Изключването в Българска социалистическа партия може да е за здраве или пък да не е толкоз значимо. Един Кирил Добрев повече или по-малко надали има толкоз огромно значение за левицата. Тя към момента не е безапелационна по отношение на въпросите за властта. Корнелия Нинова е трагична фигура. Слабото място на Българска социалистическа партия е отношението на елитите ѝ към властта ", сподели още Вацев.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР