Правителство с първия мандат не се задава, защото част от

...
Правителство с първия мандат не се задава, защото част от
Коментари Харесай

Делян Добрев: Кабинет с първия мандат не се задава! Партиите...

Правителство с първия мандат не се задава, тъй като част от партиите се държат като зли духове. Това разяснява в предаването на Българска национална телевизия " Денят стартира " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" В Народното събрание споделят " при никакви условия с тези не желаеме ". Те като приказват за корупцията, какво стана с тяхното държавно управление ", попита риторично Добрев.

" Не знам какво държавно управление ще предложим, защото Народното събрание е в насипно положение. Затова желаеме най-малко нещата, които са значими за хората - тока за бита да ги предложим, да ги разгледаме в комисии и до края на месеца да ги приемем ", сподели още той.

По-малко песимистично за възможното осъществяване на мандата се изрече различен народен представител от ГЕРБ - Деница Сачева. В предаването на Нова тв " Здравей, България " някогашният обществен министър сподели, че от обединението нямат никаква причина да отстъпват и по тази причина ще се опитат да стартират диалози по политики.

" Правителство на малцинството е последна алтернатива, само че въпреки всичко е алтернатива. Мислили сме го това, тъй като го изискуем на гласоподавателите. Персонален състав не е въображаем, само че в случай че се стигне до това, ще бъдат излъчени ярки персони ", съобщи Деница Сачева и добави: " Намираме се в обстановка на политическа рецесия и колкото по-бързо партиите стартират да водят разговор, с цел да вземат решение проблемите, толкоз по-добре ".

Тя обърна внимание, че " чисто математически държавно управление без ГЕРБ не може да има ".

" Ние сме тези, които вършим взаимни отстъпки, вършим действия, вършим опити, с контактна група, с отстъпки, взаимни отстъпки. Най-важните неща са националните цели и политиките, които има да осъществяваме ", сподели още Сачева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР