Дон Гарбър никога не се е преструвал, че знае всичко

...
Дон Гарбър никога не се е преструвал, че знае всичко
Коментари Харесай

Комисар Дон Гарбър празнува 25 години начело на Мейджър Лийг Сокър

Дон Гарбър в никакъв случай не се е преструвал, че знае всичко за футбола, само че разбираше от бизнеса и това му послужи добре като началник на Мейджър Лийг Сокър в предишното 25 години.

Гарбър чества годишнината си като комисар на MLS този месец. След като оказа помощ за спасяването на лигата от колапс през 2001 година, MLS непрестанно се разраства в профила си в Съединените щати и в интернационален проект.

„ Бях умел изпълнителен шеф на спортния маркетинг. Имах голяма сила. Обичах този спорт като цяло и в действителност харесах опцията, която MLS щеше да ми даде персонално “, сподели Гарбър. „ Но даже и до ден сегашен не вземам решения на треньорите, не дефинирам техническите насоки на лигата. Влияя върху това, тъй като усещам, че разбирам тактиката, по какъв начин проучванията могат да осведомят решенията, по какъв начин да се сътвори консенсус, по какъв начин да работим повече от всеки различен, с цел да стигнем до желан резултат. Но аз не съм специалист в спорта и не изисквам да съм. “

По време на наблюдението...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР