Правителство на лицемерието, нови избори и кой кого трябваше да

...
Правителство на лицемерието, нови избори и кой кого трябваше да
Коментари Харесай

Анализатори в спор: Предателство ли е правителство с втрия мандат?

Правителство на лицемерието, нови избори и кой кого трябваше да изчегърта. Анализатори и политолози в „ Тази заран “ разясниха съставянето на кабинет с втория мандат и по какъв начин това ще се отрази на България.

Според политолога Любомир Стефанов ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “ са осъзнали, че предизборната акция е изморила всички.

bTV разполага с цялостния лист с имена

„ Тя свърша в деня, в който афишират резултатите. Ако мислим политиката в  тези категории черно и бяло, до на никое място няма да стигнем. Това не е като да си вярваш или да не си вярваш. Тук приказваме за прагматичното мислене за рационализирането на политиката “, сподели Стефанов.

Политическият анализатор Георги Харизанов съобщи, че това е единственото допустимо сега болшинство.

Правителството ще бъде от две елементи - политическо и експертно

„ Да назоваваме, който и да било изменник в случай, че ГЕРБ са се явили  на изборите със поръчката, че за тях най-хубавото ръководство взаимното. Истината е, че откакто нещо стресна Нинова,  това е единственото допустимо болшинство в този парламент, а да избираме непрестанно еднакъв парламент през няколко месеца, до момента в който държавната стои в това е полуразкрачено положение, се унищожават обществени финанси “, сподели той.

По думите на Мажд Алгафари това ще е изменнически кабинет, който ще се случва сред партии, които взаимно желаят " да се изчегъртат ".

„ Може и аз да бъркам. Основнaта цел на Политическа партия обаче беше в никакъв случай повече ГЕРБ и назад, а в този момент сме очевидци на притискане на ръце. Нещо не е обикновено в тази страна “, съобщи той.  

Вижте целия диалог във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР