Правителственият самолет е отишъл до Брюксел да вземе новото предложение

...
Правителственият самолет е отишъл до Брюксел да вземе новото предложение
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Пратили правителствения самолет да вземе Драгомир Заков от Брюксел

Правителственият аероплан е отишъл до Брюксел да вземе новото предложение за боен министър Драгомир Заков, заяви във фейсбук председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова, показвайки данни от флайт радар - уебсайт, показващ къде се намират самолетите.

Данните сочат, че 100-местният аероплан е кацнал в белгийската столица в 7,50 часа и се е върнал назад в София в 11,06 часа. " Новият претендент - министър лети с държавния аероплан за Ваша сметка ", написа Атанасова.

" Аматьори се вършат на политици ", отбелязва още депутатката от ГЕРБ във връзка отдръпването на кандидатурата за боен министър на Тодор Тагарев.



Народното събрание се събра на изключително съвещание, с цел да гласоподава оставката на военния министър Стефан Янев и да избере нов боен министър като в последния миг бе заменена номинацията на проф. Тодор Тагарев с тази на Драгодмир Заков - непрекъснат представител на България в НАТО. Минути преди парламентарното съвещание министър председателят Кирил Петков разгласи в коридорите на Народното събрание, че Драгомир Заков е новото предложение на кабинета за министър на защитата. Драгомир Заков влезе в планарната зала, откакто депутатите си оповестиха 30 минути отмора още при започване на парламентарното съвещание, почнало в 11 ч.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР