Правителственият Еърбъс, с който се евакуират българите, пожелали да напуснат

...
Правителственият Еърбъс, с който се евакуират българите, пожелали да напуснат
Коментари Харесай

Върнаха 90 наши сънародници със самолет от Израел

Правителственият „ Еърбъс ", с който се изтеглят българите, поискали да изоставен Израел, кацна на летището в София, съобщи Българска телеграфна агенция.

По предварителна информация на борда са към 90 наши сънародници. С тях е и министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков.
-->
Те бяха посрещнати от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, заместник-председателите на Народното събрание Филиз Хюсменова и Никола Минчев, и вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

По-рано през днешния ден от държавната пресслужба оповестиха, че министър председателят акад. Николай Денков привиква съвещание на Националния контратерористичен център в 18:00 ч. в Министерския съвет. Причината е нападението на придвижването „ Хамас “ над Израел.

Движението „ Хамас “ предприе в събота офанзива против Израел, боевете не престават и през днешния ден. В. „ Джерузалем пост “ в това време заяви, че броят на убитите при офанзивата хора в Израел е надхвърлил 300, повече от 1500 души са били ранени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР