Правителствата на Финландия и Латвия подписаха с Patria „Рамково споразумение

...
Правителствата на Финландия и Латвия подписаха с Patria „Рамково споразумение
Коментари Харесай

Patria ще предостави бронирани машини 6x6 на Финландия и Латвия

Правителствата на Финландия и Латвия подписаха с Patria „ Рамково съглашение за ръководство на индустриалната фаза на взаимната стратегия за бронирани машини 6x6 “. В рамките на това съглашение заинтригуваните страни могат да упражняват взаимно ръководство на публичните поръчки свързани с програмата, като по този метод ще реализиран механически и стопански изгоди от общия обсег на поръчките в програмата.

В същото време Латвия и Patria подписаха контракт за доставка на над 200 броя бронирани машини 6х6, създадени по взаимната стратегия за развиване, в това число системите за поддръжка и образование. Доставките на машините ще се правят сред 2021 и 2029 година

Финландия и Patria от своя страна подписаха писмо за желание по отношение на идната серийна поръчка за бойни машини за страната.

Съвместната стратегия е отворена и за други страни при реализиране на взаимно единодушие на участващите страни. Като цяло общата система от транспортни машини ще усъвършенства подвижността, икономическата успеваемост, оперативната съгласуемост и сигурността на снабдяването на армиите в участващите страни.

„ Стартирането на серийното произвеждане на бронирани транспортни машини 6х6 е значим стадий за нас и ние от Patria се гордеем с даването на нашия опит в взаимната стратегия, която предлага доста рентабилно решение за участващите страни. Вярваме, че това сигурно ще съставлява интерес и за други страни, които имат предпочитание да подобрят подвижността на армията си “, споделя Еса Рауталинко, президент и основен изпълнителен шеф на Patria.

„ Бронираната машина Patria 6x6 е най-новият ни артикул, съчетаващ отлична офроуд подвижност и лекост на потребление. Дългият витален цикъл и ефикасната поддръжка го вършат доста доходоносен за работа. Той се приспособява сполучливо към разнообразните потребности на задачата, обезпечава висока еластичност, с цел да дава отговор на и на бъдещите потребности. Смятаме, че Patria 6x6 е просто най -доброто от пазара за тази цел. Ние в Patria имаме капацитет за основаване на индустриален и механически потенциал за гарантиране на сигурността на доставките ”, споделя Юси Ярвинен, президент на бизнес звеното на Patria Land.

Бойната машина Patria 6x6 съчетава всички потвърдени характерности на колите Patria XA и AMV. Той е банален, благонадежден и планиран да дава отговор на най -високите условия на клиентите. Способната му за придвижване офроуд е обезпечена от ефикасен силов елемент и без значение окачване, познато от автомобила Patria AMV. Благодарение на просторния интериор и добре дефинираните функционалности, машината е лесна за ръководство и образование.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР