Правилата на предизборната кампания, които ограничават медиите какво да публикуват

...
Правилата на предизборната кампания, които ограничават медиите какво да публикуват
Коментари Харесай

Зеленият Тома Белев се изгаври с евреите, качи ги безплатно на вагоните

Правилата на предизборната акция, които лимитират медиите какво да разгласяват и какво не, не могат да служат за чадър, когато участник в нея, претендиращ за гласа на жителите и ръководството на столицата, прекрачи морални граници. Това към този момент направи " зеленият " Тома Белев, претендент за общински консултант на обединяването на Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Белев се изгаври с евреите, като цинично съпостави " безплатното " им транспортиране им с вагони към лагерите на гибелта през Втората международна война с транспортните проблеми на столицата, за чието ръководство се бори.

Белев, който е лице на една група от хора, оповестили се за морална полиция и нарочили претендента за основен прокурор за расист, самичък се прояви с мега расистко изявление. И го направи на фона на отзвука от расистките изяви на група футболни ултраси с език, по-жесток и от нацистките им жестове.

Гафове от сходен темперамент не би трябвало да се прикриват, нито да се премълчават, изключително пък когато идват от редиците на ултра демократични борци за независимост на словото, климата, пеликаните и правосъдната промяна на планетата. И изключително, когато същите претендират да ни ръководят.

Пръв от антисемитското обръщение на Белев се възмути  депутатът Александър Сиди. Самият той от еврейски генезис, Сиди прикани Белев да се извини, поради грозната засегнатост. -->

" Тома Белев, претендент за общински консултант в София от Демократична България с извънредно противен, антисемитски коментар. Само преди няколко дни България бе упреквана за расистки прояви по стадионите, а през днешния ден върховен функционер на Демократична България си разрешава ужасяващ език на ненавист. Настоявам арх. Борислав Игнатов - претендентът за кмет на тази групировка, както и водачите ѝ Иванов и Атанасов, неотложно да се разграничат от антисемитските изявления на Тома Белев и да обяснят каква е тяхната позиция по този въпрос. Надявам се, че и еврейската общественост, както и всички естествени български жители ще осъдят този език на ненавист! #ТомаБелевизвинисе! ", написа в профила си Сиди.


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР