„Правеното досега съответства на факта, който сме наблюдавали, всепризнат навсякъде

...
„Правеното досега съответства на факта, който сме наблюдавали, всепризнат навсякъде
Коментари Харесай

Акад. Петрунов обясни нещо важно за ваксините срещу К-19 и новия щам

„ Правеното до момента подхожда на обстоятелството, който сме следили, утвърден на всички места по света. Затова приравняването на антигенните проби към PCR тестванията няма да промени значително ограниченията против ковид “. Това сподели пред БНР акад. Богдан Петрунов.

Според него непрекъснато ще се появяват разновидности на ковид:

„ Важно е разновидността да не бъде в тази част на вируса, въз основата на която са направени имунизациите. Засега няма данни за това. Да се наложи създаване на нов вид ваксина - това не трябва да ни изненадва... Малко е непотребна суматохата с новия вариант, регистриран във Англия “.

Акад. Петрунов добави:

„ Скептицизмът към имунизациите идва от неприятната информация. Трябва по-добра „ промоция “. Няма нищо по-добро сега от това да се направи имунизация.

Единствено имунизацията ще подкрепи построяването на така наречен „ групов имунитет “ ... Данните, които имаме, демонстрират, че няма съществени странични реакции...

За да забележим какво е най-хубаво за всеки пациент, би трябвало първо да забележим „ визитната картичка “ на имунизацията - какви са показанията, противопоказанията “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР