Позитано 20 отвърна на хасковския удар, дошъл тази сутрин от

...
Позитано 20 отвърна на хасковския удар, дошъл тази сутрин от
Коментари Харесай

БСП размаха папка с данни срещу Делян Добрев

Позитано 20 отвърна на хасковския удар, пристигнал тази заран от депутата Делян Добрев към колежката му Елена Йончева. Според нея роднинско-приятелския кръг към гербера употребил публичен запас.

Това не е персонална борба против господин Добрев, а против схемата Хасково, разгласи тя не брифинг в централата на партията. Не работя за български или непознати служби, увери Йончев и уточни също, че не е спала в резиденция на Цветан Василев, а в хотел в града.
Йончева изрично отхвърли обвиняванията, които Делян Добрев хвърли против нея.

Според социалиста Атанас Зафиров пък Делян Добрев направил подстрекателство, че Елена Йончева работи за мистериозни служби. Той попита дали министър председателят Бойко Борисов е упълномощил дискредитация на Добрев посредством службите и Елена Йончева.

Пълна директория с данни по проблема Делян Добрев размаха Зафиров.

Зад госпожа Йончева стои цялата партия, акцентира той и се закани алените да доведат борбата с паралелната страна до края.

Жельо Бойчев захапа ръководещите, че непрестанно се задавал въпроса дали левицата има съображение за този избор на съмнение. Той желае разсекретяване на отчета на ДАНС за работата на системата БАЦИС. Там се виждало по какъв начин пари от данък не влизат в хазната. Този отчет е на бюрото на премиера Бойко Борисов още от лятото на 2016, твърди Бойчев и изрично съобщи, че корупцията ощетява всеки един български жител. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР