Появиха се зрелищни кадри от видеокамерите на Община Бургас, на

...
Появиха се зрелищни кадри от видеокамерите на Община Бургас, на
Коментари Харесай

Зрелищни ВИДЕА от бруталната каскада с отвлечения ТИР в Бургас по секунди

Появиха се зрелищни фрагменти от видеокамерите на Община Бургас, на които се вижда, написа "Флагман ".

Ето какво оповестиха от ОДМВР-Бургас след случая:

На 09.12.т.г. към 23.45 ч. чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас забелязали в районна на бл. 39 в к-с „ Изгрев “ / в еднопосочна улица/ лъкатушен ТИР, като подали сигнал със стоп-палка за прекъсване и осъществяване на полицейска инспекция.

Водачът не се съобразил с полицейските разпоредби и увеличавайки скоростта се присъединил в улица „ Димитър Димов “, преминавайки с десен завой по ул. „ Копривщица “, бул. „ Демокрация “, ул. „ Дунав “ и с десен завой по бул. „ Стефан Стамболов “ в посока София.

ТИР-ът е последван от полицейски патрули и в региона на кръговото кръстовище до хотел „ Мираж “, заради придвижване с несъобразена скорост по мокра пътна настилка, товарният автомобил се прекатурва в дясно, блокирайки бул. „ Никола Петков “ в посока от к-с „ Изгрев “ към Централна градска част и София и разсипвайки по пътното платно дървения материал, с който е бил претрупан.

Установено е, че зад кормилото на ТИР-а бил 18-годишен юноша от Средец, обитаващ обществено жилище в к-с „ Славейков “ / същият е остарял познайник на полицията, като неведнъж е правил обири на дребни движимости и хранителни артикули от търговски обекти, навършил е пълноправие преди месец, само че поради ковид-кризата към момента не е пренасочен отвън общественото жилище/.

Младежът не има шофьорска брошура и е дал спорни пояснения по какъв начин е проникнал в кабината на ТИР-а, паркиран в региона на паркинг към цех „ Кроношпан “, откъдето през днешния ден сутринта е трябвало да потегли в посока Русе.

Към момента 18-годишният юноша е арестуван за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на обилни материални вреди по несъобразителност след ръководство на МПС.

Пътната права на бул. „ Никола Петков “ е освободена от ТИР-а към 05.15 ч., когато товарния автомобил е изправен на гуми и изтеглен. В момента стоката, с която е бил претрупан – дървени плоскости от цех „ Кроношпан “, се събира с цел да бъде възобновен естествения пътен трафик.

Във връзка с осъществения пътен случай, от който няма потърпевши, само че са настъпили обилни материални вреди, маршрута на рейсовете от градския и междуградски превоз, както и леките коли от комплексите „ Изгрев “ и „ Зорница “, ще бъдат пренасочвани по обходен маршрут.

По случая в Пето Районно ръководство – Бургас е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР