Появиха се кадри на бившия световен шампион на UFC в

...
Появиха се кадри на бившия световен шампион на UFC в
Коментари Харесай

Вижте тренировките по бокс на Нгану преди битката с Фюри

Появиха се фрагменти на някогашния международен първенец на UFC в тежка категория Франсис Нгану, който удря подложките и прави други чисто боксови тренировки, преди евентуален кросоувър конфликт с Тайсън Фюри.

Фюри и Нгану са свързвани с борба повече от година, откакто Кошмара излезе на кръга и се изправи против Фюри след успеха му с нокаут над Дилиан Уайт предишния април.

Въпреки че имаше доста клюки и спекулации, едвам през миналата седмица надеждни източници оповестиха, че договарянията са в напреднал стадий, като уважаваният публицист по бойни спортове Ариел Хелуани твърди, че дуелът ще бъде разгласен „ доста скоро “.

След тези вести беше формирана компилация, състояща се от съвсем всички съществуващи фрагменти от тренировките на Нгану по бокс. Бившият първенец от UFC има известност на един от най-силните играчи в историята на ММА и е спечелил с нокаут с ръце 12 от своите 17 победи, тъй че няма подозрение, че той има силата да се съревновава с всеки топ тежка категория в света на бокса.

Човек обаче би си показал, че той ще се провали в региона на скоростта, техниката и неналичието на опит на кръга, изключително против войник, който е толкоз умел и приключен като Фюри. Предполага се, че Циганския цар против Нгану ще се състои през октомври и без подозрение ще генерира големи суми и ще има огромен търговски триумф. Въпреки това, не може да се отхвърли, че изборът на Фюри да отиде към показателен мач, до момента в който на масата има късмет за сплотяващ пердах за всички трофеи в категорията против Олександър Усик е доста разочароващо за почитателите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР