Бащата на Тайсън Фюри – Джон Фюри удари с глава

...
Бащата на Тайсън Фюри – Джон Фюри удари с глава
Коментари Харесай

Фюри-баща се сби с човек от екипа на Усик

Бащата на Тайсън Фюри – Джон Фюри удари с глава член от антуража на Александър Усик. Това се случи нощес в деня на среща с медиите преди борбата за безспорната международната купа в тежка категория. Двубоят сред боксьорите е в събота.

Британецът и украинецът ще се изправят един против различен в Саудитска Арабия на 18 май. В момента Фюри държи пояса на Световния боксов съвет (WBC), а Усик – тези на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова организация (WBO).

„ Той прояви пренебрежение към сина ми – най-хубавият в тежка категория, който в миналото е носил чифт боксови ръкавици. Излизаше с всички тези нелепости. Беше пред лицето ми, пробвайки се да бъде интелигентен “, съобщи Фюри-старши.

„ Аз единствено скандирах името на личния си наследник. Тогава той пристигна крачка по-близо, а в края на краищата аз съм войник, това е, което ние вършим. Влизате в пространството ми и ще получите това, което идва “, сподели още.

„ Скай Спортс “ разгласи още, че саудитските управляващи са решили да не проверяват в допълнение случая.

„ Не видях нищо, бях в стаята и давах изявленията, само че не съм тук за всичко това. Тук съм, с цел да свърша работата, да се прибера у дома и да си умря “, сподели думите на Тайсън.

Двубоят в началото трябваше да се организира на 23 декември предходната година. После беше пренасрочен за 17 февруари, преди още веднъж да бъде отсрочен, откакто Фюри.

„ Би било хубаво, в случай че чуем опрощение Джон поради неговото държание. Ние сме образец за целия свят… ново потомство деца ни взимат за образец. Какво ще видят от това “, съобщи мениджърът на Усик Александър Красюк.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР