Появи се шокиращо видео на Моника Валериева и звездата от

...
Появи се шокиращо видео на Моника Валериева и звездата от
Коментари Харесай

Моника Валериева и Мирела от Игри на волята се събраха в танц

Появи се шокиращо видео на Моника Валериева и звездата от " Игри на волята " Мирела, на което двете девойки танцуват по доста секси и провокационен метод. 

Тяхното другарство се оказа изненада за феновете, а Мирела към този момент търпи рецензия, поради противоречивата популярност на плеймейтката. 

На видеото двете приятелки танцуват много предизвикателно. За стратта към танците на Моника научихме още преди няколко месеца, когато стартира да ни залива с такива сторита.

В стори Моника пусна видео, в което двете девойки танцуват по един доста секси и провокационен метод. Явно Моника е потърсила помощта на младата риалити звезда, с цел да понаучи и тя някое и друго секси придвижване. " Как може Мирела да се излага и да поддържа връзка с тази, падна ми в очите и несъмнено към този момент не ми е измежду любимките в шоуто ", възмущават се почитатели. 

Моника не се слави с положително име в обществото. Доста съществено навреди и на кариерата на фолк артиста Меди, откакто двамата оповестиха връзката си. Кариерата на Андреа също пострада около имиджа на приятелката й.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР