Повишената инфлация се отрази на покупателната способност на всички. Бизнесът

...
Повишената инфлация се отрази на покупателната способност на всички. Бизнесът
Коментари Харесай

Теленор към клиентите: преминаваме заедно през труден период

" Повишената инфлация се отрази на покупателната дарба на всички. Бизнесът в нашата страна не е изключение и също претърпя доста нарастване на разноските си за артикули и услуги. Например единствено в сметките за електричество на Теленор отчитаме двуцифрен растеж в проценти. Увеличението на другите ни разноски, в това число за пощенски, куриерски услуги, разноски за магазинна мрежа и защита, доближава до 20% ", съобщи в писмо до всички клиенти основният изпълнителен шеф на Теленор България Джейсън Кинг.

Шефът на телекома показва намерено своите терзания по отношение на иконимоческата обстановка в страната и по света, като отбелязва, че във водещото дружество работят над 1800 индивида и дейностите му се дефинират от позицията на отоговорен шеф, и за поддържане на непрекъсната и постоянна активност. 

" В светлината на тези обстоятелства и след дълго обсъждане ние взехме сложното решение да индексираме цените на абонаментните проекти, в сходство с договорите ни с клиентите, тъй че да можем да продължим да поддържаме същото високо равнище на качество на услугата и потребителско преживяване ", добавя Кинг във връзка решението за индексацията и прецизира, че действителното нарастване в сметките на клиентите ще е с към 1 лев.

 

Вижте текста на писмото тук:   

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР