Поведението на бившия президент Доналд Тръмп към жените, отдавна източник

...
Поведението на бившия президент Доналд Тръмп към жените, отдавна източник
Коментари Харесай

Тръмп изправен пред ново компрометиращо обвинение

Поведението на някогашния президент Доналд Тръмп към дамите, от дълго време източник на възпламенителни точки в политическата му кариера. Сега е изправено пред ново равнище на инспекция - развой по дело, обвиняващо го в обезчестяване, оповестява. Бившата журналистка и колумнист Елизабет Джийн Карол съобщи пред правосъдни заседатели в съд в Ню Йорк, че Доналд Тръмп я изнасилил, откакто я придружил в пробната на първокласен повсеместен магазин в Ню Йорк през 1996 година, съобщи Асошиейтед прес. Изборът на правосъдните заседатели би трябвало да стартира във вторник по делото, заведено от нея.

Тръмп, който е малко евентуално да участва на процеса, назова обвиняванията „ цялостна машинация “. Карол, който търси неуточнени компенсации, показва случая като блян към отговорност, въодушевен от #MeToo от въплъщение на видни мъже.

„ Завеждам това дело освен поради себе си, само че и поради всяка жена в Америка, която е била грабвана, опипвана, унизена, полово насилвана и е говорила и към момента е опозорена, засрамена или уволнена “, сподели Карол първоначално.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР