Повечето от новите варианти на Ковид идват от Африка. Включително

...
Повечето от новите варианти на Ковид идват от Африка. Включително
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Къде е BLM движението, когато френски войници стрелят по протестиращи в Нигер?

" Повечето от новите разновидности на Ковид идват от Африка. Включително и последния вик на модата Омикрон.

По-умни хора от мен са пресметнали, че с цел да се имунизира цялата планета са нужни 25 милиарда $. За сведение страни като Съединени американски щати, Китай, Русия, Англия, Франция, Индия и Израел харчат над 70 милиарда годишно за нуклеарни оръжия. Ядрени. Годишно. Щото им пука за човешката раса.

Онзи ден френски бойци започнаха пукотевица против протестиращи в Нигер и убиха няколко души. Какво вършат там французите?
Въпрос: Защо Джордж Флойд беше трансфорат в страдалец, а Ашли Бабит - не?
Преди дни американските медии разкриха коя е дамата, която беше убита при опита за навлизане в залата на Конгреса на Съединени американски щати, в която...

Нигер е четвъртият максимален експортьор на уран, като техния уран съвсем напълно е владеене на френски компании, които експлоатират локалното население. Нигер създава най-малко 40% от електрическата енергия на Франция, до момента в който 89% от хората в Нигер нямат електричество. Щото на Франция им пука за човечеството, във Facebook.

French troops killed 2 ppl, injured 18 in Niger after being confronted by angry protesters.
Niger is world`s 4th largest Uranium producer. Its Uranium mines r mostly owned by French companies. Niger Uranium produce 40% of France electricity while 89% of Niger ppl have no elctrcty
— Morad News (@MoradNews)

" Вероятно множеството от тях не са и имунизирани. Къде е в този момент BLM придвижването? Или то работи единствено когато им прави работа на бели демократи и либерали?

Затова постоянно съм гледал с съмнение хората, които размятат пръсти и настояват, че мислят за добруването на човечеството. Имайки поради егоцентричния егоистичен ген, заложен в нас, ние заемаме позиция за ваксинирани/неваксинирани, или каквато и да е друга, с концепцията да покажем предимство и да изтъкнем какъв брой са глупави останалите. Особено удовлетворение изпитваме от това. "

Още от АНАЛИЗИ И КОМЕНТАРИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР