Повечето нови партии в България къде от неопитност, къде от

...
Повечето нови партии в България къде от неопитност, къде от
Коментари Харесай

Радан Кънев: С ПП влизаме в приятелска, но реална конкуренция за гласове

" Повечето нови партии в България къде от неумелост, къде от въодушевление и прекомерно самочувствие, вземат това решение – да не се коалират, имат вяра, че са единствени, неповторими и неповторими. Явно това е и казусът с Политическа партия. Ние почитаме тяхното решение и влизаме в другарска конкуренция. Но колкото и да е другарска, това е напълно действителна конкуренция за гласовете на българските жители. "

Този коментар направи пред БНР евродепутатът от ЕНП Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и (ДСБ).

Според него  от Политическа партия сме чули " малко по-популистки послания " по отношение на " Газпром " .

" Евтин и сигурен газ от Русия не може да има. Всеки газ в сегашната рецесия е безценен, само че съветският, за разлика от другите, с изключение на безценен, е и доста нерешителен. "

Кънев е " засегнат и покъртен какъв брой доста публични лица,  като се стартира от служебното държавно управление и се стигне до сякаш прозападните партии ГЕРБ и Движение за права и свободи  без съмнение излизат пред медиите и повтарят лъжите на съветската агитация, повтарят гледната точка на " Газпром ", повтарят лъжата, че " Газпром " може да ни осъди, откакто едностранно наруши контракта си ".

Арбитраж ще има и  не може българско публично лице да вещае, че ще загубим този арбитраж , посочи Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и в предаването " Преди всички ". По думите му трябва  да си върнем милиарди загуби , които съветската компания ни е предизвикала.

Като политически инструмент  всяка мярка, която може да притисне Кремъл да постави завършек на войната, е добра мярка, включително и възбраната да се издават визи за съветски жители, счита евродепутатът.

" Пътуването в европейска страна не е човешко право . То е право на жителите на Европейски Съюз. За никоя друга страна това не е обезпечено. Това е една привилегия, която може да бъде дадена, може да бъде отнета. "

Кънев изрази мнение, че в тази ситуация " Алексей Алчин " българският съд е показал " необходимата  юридическа и хуманна дълбочина " и е взел " вярното решение ", което е избавило " един човешки живот и престижа на България в Европа ".

" Случаят приключи добре, само че той сподели, че имаме казус, имаме риск.  България не е единствената европейска страна, в която правораздаването постоянно е под въпрос и в която въздействието на съветските служби е значително . "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР