Повечето любовни взаимоотношения започват като сън. Не можете да се

...
Повечето любовни взаимоотношения започват като сън. Не можете да се
Коментари Харесай

Правите малко секс, а спорите мръсно?

Повечето любовни взаимоотношения стартират като сън. Не можете да се отлепите един от различен, ръцете ви са преплетени и желаете да прекарвате всяка секунда дружно. С течение на времето обаче, тези луди любовни трептения в множеството случаи се трансформират радикално.

След като един неприятен спор или неизменимото “проглеждане ”, когато видите какъв брой несъвършени и разнообразни сте в действителност, идва момента, в който стартирате да се питате дали сте един за различен. Добрата вест е, че това е нещо напълно обикновено, изключително когато имате спорове. “Конфликтът не е безусловно знак, че връзката ви е пред разпад ” , споделя доктор Тами Нелсън, секс терапевт и създател на “Новата моногамия ”. Тя споделя, че въпреки всичко има някои червени флагчета, които алармират, че нещата не отиват на добре. Ето пет признака, че връзката ви няма бъдеще.

Спорите мръсно
Естествено е двойките да спорят и всеки терапевт ще удостовери това. Но по какъв начин се карате и какво си казвате в този миг ще ви даде визия дали връзката има или не това, което е належащо, с цел да оцелее. “Когато причините се трансфорат в разрушителни и нездравословни думи и вие започнете с обвиняванията, срама, рецензиите, обидите или пък се отдръпвате, това не е добър знак за връзката ”, споделя психологът Рейчъл Ийл. “Разбира се, разногласията могат да са разгорещени от време на време и ние да загубим надзор. Но като цяло, в случай че сътрудниците не са в положение умерено да приказват за това, което ги тормози и да се изслушват, това е сериозен проблем по отношение на разрешаването на връзките им ”.

 Правите малко секс, а спорите мръсно?

Не вършиме секс
“Да, сексът идва и си отива и може да се окажете на изсъхнало понякога ”, споделя Нелсън. Но неналичието на полов живот е сигнал за това, че единият от двамата не се интересува толкоз от взаимоотношенията или липсва химията, която да резервира нещата нещата сред вас. Тъй като може да е мъчно да определите дали повода за неналичието на секс се дължи на стрес, безсилие, натоварени графици или нещо по-сериозно, постоянно е най-добре да го обсъдите. “Попитайте непосредствено колегата си. Не го правете, когато си лягате в леглото, чудейки се за какво той не подхваща нищо. Вместо това, до момента в който гледате телевизия и се появи полова сцена, може да се възползвате от паузата и да го попитате: “Хей, за какво не го вършим? ” Честният диалог за това за какво не вършиме секс може да хвърли светлина върху това дали обстановката може да бъде краткотрайна, или подсказва, че имате сериозен проблем във връзката.

Имате разнообразни проекти за бъдещето
Може да звучи явно, само че настояването на разнообразни неща от живота е от огромно значение за щастието ви по-късно. “Ако с колегата ви имате разнообразни визии за това, което желаете за бъдещето си, изключително по значими въпроси като деца, финанси, метод на живот и местоживеене и не можете да достигнете до консенсус, това може да значи, че връзката ви няма да трае дълго ”, декларира Нийдъл.

 Правите малко секс, а спорите мръсно?

Поддавате се на изкушението
Ровите ли постоянно в профила на някогашния си другар във Фейсбук? А чудите ли се дали да си инсталирате приложение за запознанства? “Ако проявявате сходно държание, това може да демонстрира здравословен полов вкус, само че също по този начин може и да е знак, че сте подготвени да опитате нещо ново отвън актуалната си връзка ”, споделя Нелсън. Ако казусът е подобен, обмислете концепцията да поговорите с терапевт, с цел да разберете дали да прекратите връзката за положителното и на двамата, вместо да нараните индивида до вас, когато научи, че сте му изневерили.

Вече не го чувствате (буквално)
“Понякога телата ни схващат, че връзката ни е свършила, преди нашите мозъци ”, споделя Нелсън. “Изключвате ли се, когато сътрудникът ви допре или в целуне? Или се отдръпвате, когато ви обгърне с ръце? Избягвате ли целувката му? Всичко това са признаци, че може е настъпило началото на края. ” Може също по този начин да значат, че имате потребност от пространство или да са сигнал, че сте разочаровани или ядосани на половинката си. Ако е по този начин, пробвайте се да му го обясните, без значение какъв брой е мъчно. “Интимността значи шерване на възприятията, даже и на неприятните ”, безапелационна е Нелсън.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР