Повечето читатели на Тенискафе“ не подкрепят твърдението, че форматът на

...
Повечето читатели на Тенискафе“ не подкрепят твърдението, че форматът на
Коментари Харесай

86% от читателите на „Тенискафе“ са против формата на NextGen Finals


Повечето читатели на „ Тенискафе “ не поддържат изказванието, че форматът на NextGen Finals е по-добър и би трябвало да бъде придвижи в останалата част от Тура.

271 души участваха в анкета по тематиката, като 85.96% избират настоящия формат на мъжкия тенис, до момента в който едвам 14.04% са фенове на измененията, които виждаме в конкуренцията на най-хубавите млади тенисисти.

Въпреки това има нововъведения, които получават поддръжка от „ Тенискафе “ общността.

В полемиката под анкетата мненията демонстрираха поддръжка за отпадането на промяната на полетата след първия гейм на дуелите и за скъсяването на почивките сред точки, които са приключили без разиграване (с ас, двойна неточност или неакуратен ретур).

Най-голямо бе недоволството от въвеждането на „ решаваща точка “ при резултат 40-40 в геймовете, до момента в който рецензиите към сетовете до 4 гейма бяха по-умерени.

Анкетата бе предизвикана от изявление на поддръжка към новия формат от страна на анализатора Крейг О’Шанеси, който съпостави статистики от Nitto ATP Finals и NextGen ATP Finals в Twitter. Бившият член на екипа на Новак Джокович също организира свое изследване, в което 55.6% поддържаха модерните правила .
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР