Повече ще почиваме, повече ще се забавляваме през следващите дни

...
Повече ще почиваме, повече ще се забавляваме през следващите дни
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи за тази празнична седмица

Повече ще почиваме, повече ще се забавляваме през идващите дни и по тази причина и ни са изпълнени с повече блестящи облекла и аксесоари. Вероятно още се чудите какво тъкмо ще облечете на идващото празненство или пък търсите ентусиазъм за новогодишната вечер, тъй че може би ще го откриете тук. Защото в този момент е моментът да преразгледате всички рокли в дрешника си и да видите дали пък не би трябвало да си купите някоя нова.
               

Може би някои от вас ще желаят да останат по-дълго в пижамите си, само че ние ви демонстрираме по какъв начин те могат да наподобяват изтънчено и даже да се трансфорат в тоалет за някое събиране вкъщи, като бижутата тук играят основна роля. Но пък в случай че тези дни сте решили да прекарате в някой планински курорт, то сигурно ще имате потребност от обемно пухкаво яке, пуловер и.
               

Ако въпреки всичко ще би трябвало и да поработите малко, може би ще заложите на небрежна, само че стилна композиция от дънки, дълго палто и, изключително в случай че не се постанова да ходите до офиса и имате опция да свършите неотложните задания измежду уюта на някое обичано кафене. Но където и да се озовете тази седмица, се пробвайте да поддържате положителното празнично въодушевление!
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР