Мистерията какво се е случило със самолета MH370 е `разкрита`

...
Мистерията какво се е случило със самолета MH370 е `разкрита`
Коментари Харесай

Мистерията MH370 е `разрешена` от Google Maps, тъй като останки от самолет са `намерени в най-тъмната част на джунглата на Камбоджа`

Мистерията какво се е случило със самолета MH370 е `разкрита` от Гугъл Maps, откакто софтуерен специалист " откри аероплан " в най-дълбоката най-тъмна част на джунглата в Камбоджа.

Иън Уилсън, специалист от Обединеното кралство, сподели, че счита, че останките от изчезналия аероплан на Malaysia Airlines - който изчезна, превозвайки 239 души на път от Куала Лумпур за Пекин - са разпръснати надълбоко в джунгла в Камбоджа. Той сподели: „ Измервайки наблюдението на Гугъл, вие гледате на към 69 метра, само че наподобява, че има междина сред опашката и задната част на самолета. Тя е единствено малко по-голяма, само че има междина, която евентуално би обяснила това. "

Изчезването на самолета провокира най-голямата издирвателна интервенция до момента и остава една от най-големите авиационни мистерии на нашето време. Но търсенето може да бъде възобновено след нови следствия в Съединени американски щати.

Полетът излетя от Куала Лампур на 8 март 2014 година с 227 пасажери на борда и 12 души екипаж. Но той изчезна по време на предава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР