Повече от сто години учени и детективи се опитват да

...
Повече от сто години учени и детективи се опитват да
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие: Джак Изкормвача е жена

Повече от 100 години учени и детективи се пробват да схванат кой е злодеят, заклал и разчленил пет дами в лондонския квартал Уайтчапъл.

Нови научни проби потвърждават, че мистериозният сериен палач с прозвището Джак Изкормвача не е мъж, а жена.

Откритието е направено посредством усъвършенствана техника за ДНК разбор, с която са изследвани писмата, изпращани от психопата на полицията.

Професор Йън Файндли е създал технология, с която изпреварва тази на полицията. „ Тяхната техника има потребност от 200 до 500 човешки кафези, с цел да се направи профил на килъра, до момента в който на нашата й е нужна единствено една клетка ”, изяснява проф. Файндли.

Той изследвал секрет от слюнката под печата на плика от писмото, адресирано до доктор Оупъншоу(то съдържа детайлности към убийствата, които единствено килърът би могъл да знае).

 Шокиращо разобличаване: Джак Изкормвача е жена

Учените съумяват да създадат непълен ДНК профил на Изкормвача. Той не бил задоволително цялостен, с цел да даде изясненост към характерността на психопата, само че разкритието му било шокиращо.

" Използвахме най-съвършената техника в света за изследване на такива следи, тя не дава цялостна визия за килъра, само че е почте 100 % ясно, че тези кафези са на жена ", прибавя проф. Файндли.

Изкормвача стартира да убива сред август и ноември 1888г. в тъмните улици на Източен Лондон.

Полицията провежда акция за залавянето му, само че без триумф. Пет проститутки са нарязани на части. В един миг психопатът изчезва и престава да убива.

Скотланд Ярд намира 600 писма, за които се счита, че са от килъра. Повечето обаче се оказват подправени. Едно от писмата, изпратено до доктор Оупъншоу, разкрива детайлности, които единствено килърът може да знае.

Фредерик Абърлайн е детективът, който водил следствието по случая преди време. Той също постоянно е считал, че серийният палач е жена. Изводите му са въз основата на свидетелски показания за убийството на жертвата Мери Кели. След гибелта й, килърът избягал в нейните облекла и шала й.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР