Повече от интересни са окончателните резултати от изборния ден във

...
Повече от интересни са окончателните резултати от изборния ден във
Коментари Харесай

Кметът на Вършец издуха поп, шеф на дискотека и десантчик, една жена му се опря

Повече от забавни са окончателните резултати от изборния ден във Вършец, научи организация BulNews. Досегашният кмет на общината Иван Лазаров отстрани с лекост едни от най-колоритните си съперници, само че в последна сметка една жена му се опря.
Въпреки огромната поддръжка към досегашния кмет на общината Иван Лазаров, той не съумя да мине прага от 50% и в този момент му следва конкуренция с най-сериозния му конкурент - дългогодишният правист и магистър по право Латинка Симова. Лазаров, който е повдигнат от ГЕРБ, съумя да събере 46.20% от поддръжката на съгражданите си отишли да гласоподават. За него вота си дадоха 1 903-ма индивида.
Симова, която е претендент за кмет от „ Българска социалистическа партия За България “, получи 20.95% от утвърждението или 863 гласа.
Останалите кандидати за кметския стол отпадат от конкуренцията макар колоритността си. Припомняме, че за поста на градоначалник се бори общинският консултант и началник на дискотека в курортния град Благовест Христов. Той бе повдигнат за поста от ВОЛЯ и съумя да събере 16.14% от вота. За него гласоподаваха 665 индивида.
На последващо място по брой получени гласове е попът Любомир Първанов, който бе повдигнат от Разузнавателна служба на ФРГ. Отчето получи 12.41% от поддръжката на гласоподавателите стигнали до урните, като действително за него са дали своят вот 511 индивида.
На последно място по събрани гласове се подрежда някогашният десантчик – парашутист, преподавател по история и сегашен футболен управител, който провокира същински възторг в телевизионния формат „ Фермата “4. Митко Тимчев съумя да събере едвам 131 гласа или незначителните 3.18%.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР