Повече от брутална случка се разигра в столичния квартал „Надежда“

...
Повече от брутална случка се разигра в столичния квартал „Надежда“
Коментари Харесай

Побеснял бизнесмен нахлу в дома на дядо от София и го преби

Повече от брутална преживелица се разигра в столичния квартал „ Надежда “ 3, заяви Блиц, базирайки се на собствен четец.

По думите му грозната сцена е станала в блок 304 в региона. Мъжът, който изпрати видеа до медията ни, снимали бруталното закононарушение, посочи, че то се е разиграло във вторник.

От фрагментите се вижда по какъв начин млад мъж бие възрастен дядо в дома му.

Всичко почнало когато 81-годишният мъж, който е ръководител на дом съвета във въпросния блок, поставил записка на врата на побойника за заседание на входа на блока.

Това наподобява разгневило младия мъж, който читателят посочи, че се споделя Георги Иванов Георгиев, притежател на компания, и той решил да се саморазправи с дядото.

От фрагментите, застени от камери, поставени в дома на възрастния мъж, се вижда по какъв начин той отваря входната врата на жилището си. От там обаче нахлува разгневилия се Георги и непосредствено стартира да сипе хули и да удря с юмруци и плесници дядото. Дори откакто възрастният мъж е повален в безпомощно положение на земята, предприемачът продължава да го постанова и да сипе закани.

Близки на потърпевшия дядо разкриха, че той си е извадил здравно и е подал тъжба в Софийска районна прокуратура.

Точните аргументи за бруталната експанзия от страна на Георги Иванов Георгиев занапред ще се прецизират.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР