Повече от 250 награди очакват участниците, които ще се включат

...
Повече от 250 награди очакват участниците, които ще се включат
Коментари Харесай

Над 250 награди очакват участниците в първото общоградско почистване на Пловдив

Повече от 250 награди чакат участниците, които ще се включат в първото общоградско разчистване на Пловдив. Те са обезпечени от сътрудниците на акцията на Община Пловдив, която е под надпис " Чисто зелено “.

Стартът на най-мащабната досега самодейност за разчистване на града в един ден ще бъде даден на 2 април в 10:30 ч. Тя ще се организира по едно и също време в 6-те региона на Пловдив като във всеки от тях са избрани местоположения за разчистване. На всяка локация ще бъдат ситуирани пунктове, от които жителите ще получат чували и ръкавици, а чиновници на Община Пловдив ще спомагат за вярното събиране и изхвърляне на боклука.

На самите пунктове ще бъдат сложени кутии/урни, в които участниците в почистването могат да пуснат листче с две имена и телефонен номер за присъединяване в лотария. Акцията ще продължи до 16:30 ч., след което във всеки регион ще бъдат изтеглени печелившите.

Ето и какви са премиите за искащите да се включат в самодейността: 36 парични ваучера, 6 ваучера за консумация в няколко пловдивски ресторанта, 48 канички за туристически походи, 6 пакета по 1 кг. висококачествено кафе, 42 броя единични и 30 броя двойни олекотени завивки от специфичен терморегулиращ текстил, 30 стека бира, 12 комплекта чаши за бира със специфичен брандинг, 30 книги, 12 подаръчни пакета, съдържащи раница, кутия за храна с принадлежности, писалищен материали.

Нека дружно почистим нашия хубав град на 2 април! Очакваме ви!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР