Повдигнаха обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние.

...
Повдигнаха обвинение на княгиня Калина за шофиране в нетрезво състояние.
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на княгиня Калина, грозят я 3 години затвор

Повдигнаха обвиняване на княгиня Калина за шофиране в нетрезво положение. За сходно нарушение я грози от 1 до 3 години затвор или санкция до 1500 лева, съобщи Нова тв.
Под управлението на Районна прокуратура – Самоков се водят дейности по следствие по формирано бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343б, алинея 1 от Наказателен кодекс – ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, оповестиха от прокуратурата.

Понастоящем е открито, че към 15,00 ч. на 19.08.2023 година в региона на хотел „ Мура “ в к.к. „ Боровец “, община Самоков, К.С. карала лек автомобил, м. „ Сузуки “. Водачът бил тестван за приложимост на алкохол, при което техническото средство отчело 1,5 промила.

К.С. отказала да даде кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта. С протокол за непринудено предаване транспортното средство е предадено на органите на реда.

Предстои Районна прокуратура – Самоков да предяви на К.С. разпореждане за привличане към наказателна отговорност.

Разследването по случая продължава, като наблюдаващият прокурор въз основа на събраните доказателства ще направи преценка за съществуване на данни за осъществено друго закононарушение по превоза.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР