Потресаващи разкрития излязоха за убийството на 4-годишно дете.47-годишният Генчо М.

...
Потресаващи разкрития излязоха за убийството на 4-годишно дете.47-годишният Генчо М.
Коментари Харесай

Потресаващи разкрития за изверга, пребил до смърт 4-годишно дете

Потресаващи разкрития излязоха за убийството на 4-годишно дете.

47-годишният Генчо М. е пастрокът, пребил до гибел 4-годишния си наследник Яшар, а по-късно пребил жена си, която се бори за живота си, пише news24sofia.eu.
-->
Генчо е някогашен пандизчия, който е излязъл от пандиза преди няколко седмици. 47-годишния мъж има голям брой престъпни регистрации за заплахи за ликвидиране и обири.

„ Той е доста неприятен човек. Много нападателен беше ", разказва Илияна Димитрова, която живее наоколо до съдбовната къща, където е станал побоя над сина му и жена му.

„ Днес сутринта рано видях доста полиция и имаше полицейски ленти от началото на улицата до къщата на жена му. Съседи приказваха, че е бил сина си, само че към момента не мога да допускам. Той е кадърен на всичко, само че не съм очаквала такова безчовечие ", описа още Илияна.

Криминалният случай е станал в хасковския квартал “Република ”. Жестокото закононарушение е осъществено нощес.

Криминално проявеният мъж постоянно е употребявал алкохол и опиати. По неофициална информация на полицията най-вероятно сега на жестокия побой над сина му и жена му е бил дрогиран.

Генчо, жена му и умрялото 4-годишно дете, са от ромски генезис.

В обществената мрежа „ Facebook “ 47-годишния Генчо не е деен, само че жена му постоянно е качвала фотоси със сина си и разнообразни песни, които най-вече са на ромски реализатори.

Под една от фотосите, които дамата е качила единствено 5 часа преди да стане жестокия побой, е написала: „ Не вярвайте на всеки„.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР