Посрещаме новата 2018 година, но с известно притеснение. Но не

...
Посрещаме новата 2018 година, но с известно притеснение. Но не
Коментари Харесай

Идат трудни времена за мерака!

Посрещаме новата 2018 година, само че с известно терзание. Но не по причина на ретроградния Меркурий, а поради нещо по-сериозно. Както е известно, българинът доста обича да си хапне и да си пийне (за третото сме притеснени), само че по принцип тия три неща са му по сърце на нашенеца.

Откъм Швеция обаче долетя кастриращата вест, че от 1 юли 2018 година ще влезе в действие т.нар Закон за единодушието. Според него непринуден секс ще е вероятен единствено при единодушие и съответното документално позволение от двамата сътрудници. С една дума, преди да скочат в леглото, сътрудниците би трябвало да са записали документално единодушие за това. Защото другояче може да се стигне до съд, където към този момент е въведена нова правна фигура "изнасилване по нехайство " или "изнасилване заради немарливост ".

Няма спор, че с този закон шведите дефинитивно ще утрепят еротиката. И такива постижения на мерака като шведската тройка ще останат в историята. Въпреки структуроопределящото й значение в еротичните показа на човечеството - и изключително на българина. Сърцето му ще бъде разрушено и единствената му разтуха с чуждоезичен привкус ще си остане шведската маса.

Това сигурно ще се случи, тъй като каквато оригиналност е пристигнала от Европа, ние я осъществяваме. Разбира се, има изключения - да вземем за пример към този момент 10 години все не съумяваме да натъкмим законите ни по този начин, че да осъществим критериите на Европейски Съюз за правосъдната промяна.

Но Законът за единодушието надали ще има такава орис. Достатъчно е Съединени американски щати да го одобряват и като нищо ще ги последваме. Защото погледът ни все е вторачен в Големия бял брат оттатък Океана. А там, както е известно, има необятна социална подготвеност за приемането на подобен закон - след поредицата кавги, свързани със полов тормоз в Холивуд. След което ние ще го осъществяваме.

Макар че с това ще усложним живота на отвъдокеанските актьори, режисьори и продуценти, които в последно време снимат не в Холивуд, а в Бояна. Въпреки че до момента не се е чуло някоя българска актриса да се е оплакала, че щатски режисьор е желал да я вкара в леглото. Сигурно щото това е част от кариерното израстване.

За бързото приемане на закона спънка би били единствено българската политическа действителност и политическият ни хайлайф. Въпреки че от години депутатите заседават в постройка, над която написа "Съединението прави силата ", законът за единодушието надали ще докара до политически консенсус!

Не е било до момента съпротива и ръководещи да легнат в едно легло, нагледно казано. Тайничко, зад кулисите, са го правили, несъмнено, само че след това разправят, че случилото се било "изнасилване по нехайство " или "изнасилване заради немарливост ". По тая причина им е доста нужен Закон за политическото единодушие - да няма след това нежелана бременност и други такива последици.

Но да забележим какви ще са следствията от закона за елементарния българин. Очевидно преди сюблимния миг сътрудниците би трябвало да прескочат до най-близкия нотариус, документално да потвърдят единодушието си и да го заверят. Макар че има нотариуси мошеници, резултатите от чиито измами наподобяват резултата на спукания презерватив. Така че ще би трябвало да се подхожда с внимание!

Едва откакто се върнат от нотариуса, влюбените могат да осъществят желанията си. Или по-скоро желанието, тъй като всеки акт би трябвало да е съпроводен със съответното документално позволение. В случая казусът за някои ще опре до издръжливостта или до вярна преценка на въздействието на виаграта. И няма по какъв начин да не се стигне до нея, тъй като, единствено си представете, какъв брой потребно време ще се губи, с цел да тичате до нотариуса и назад до леглото.

Въобще идат златни години за тази правна общественост. Сигурен съм, че има среди, които ще се възпротивят на облагодетелстването й поради монополното й състояние.

За да обезвреждат задаващия се монопол на нотариусите, както и да пресекат очертаващите се корупционни практики, от Министерство на вътрешните работи да вземем за пример вероятно ще предложат въвеждане на видеоконтрол. А записите от всеки акт ще имат силата на доказателство пред съда...

Ще претърпи смяна и досегашната визия за шведска тройка. Тук би трябвало да се вземат поради последните промени в Наказателния кодекс, съгласно които минимум трима души могат да съставляват проведена незаконна група (ОПГ). Значи всяка тройка би трябвало да има съответните правни атрибути, които да я държат надалеч от спецсъда.

Оргиите вероятно ще запазят присъщите си черти, въпреки че са изправени пред предизвикателство. Освен документално позволение от всеки един участник ще е належащо и особено позволение, подписано от съответния кмет, съгласно условията на Закона за събранията, митингите и манифестациите...

Въобще обрисуват се голяма бумащина и администрация. Надеждата ни е в държавното управление. Нали целта е оправянето с демографската рецесия?

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР