Ако тази седмица се направи правителство, поемам ангажимент да помогнем

...
Ако тази седмица се направи правителство, поемам ангажимент да помогнем
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Битката в момента е кой да е най-кресливата опозиция

Ако тази седмица се направи държавно управление, поемам ангажимент да помогнем на хората бързо. Но това е единствено при вид, в който създадем държавно управление. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново.

Борисов посети обитаеми места, наранени мощно от градушката. С него беше и кметът на Велико Търново Даниел Панов, който изясни на хората по какъв начин и по кое време ще получат помощ за възобновяване на вредите от градушките в последните дни. От понеделник стартира извозването на счупените керемиди, от кметството ще бъдат разпределени нови, увери Панов.

Има ли държавно управление - ще помогнем. Няма ли държавно управление - нищо не мога да кажа, добави Борисов. От събота следобяд обикаляме засегнатите от градушката градове и села. Тези бедствия стават все по-тежки и чести. Някога 1000 лв. помощ на домакинство може да е било задоволително, само че в този момент за нищо не стига, сподели още водачът на ГЕРБ.

Има вид Народно събрание да реши при такова злополучие подпомагането да е автоматизирано от специфичен фонд, а не всякога да репетираме какво ще стане. И естествените бедствия ще станат все по-чести, за жалост. Хората чакат от нас да има решение на проблемите им, нищо друго не ги интересува, добави Борисов.

Миналата седмица при мен идваха кметовете на Карлово и села от района, тогава се обадих на Главчев и му се примолих да провиснал пари за вредите след наводненията преди две години, та им отпуснаха пари.

На въпрос за какво толкоз време след наводненията се отпускат средствата от страната, Борисов отвърна: " Затова в този момент борбата е какъв да е съпротива. Битката е в този момент какъв да е най-0кресливата съпротива. Тези две години за какво не им помогнаха в Карлово? ".

Сутринта, че най-големият триумф на тези избори било, че Борисов няма да е министър председател. Е, щом това му е фантазията, нямам думи, моята фантазия е тази страна да работи в интерес на хората и да им решаваме проблемите, приключи Борисов.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР