Посредникът на връзката между Левски и английския бизнесмен Джоузеф Диксън

...
Посредникът на връзката между Левски и английския бизнесмен Джоузеф Диксън
Коментари Харесай

Благой Георгиев: Направих всичко по силите си, за да може Левски и Джоузеф Диксън да се разберат

Посредникът на връзката сред Левски и британския предприемач Джоузеф Диксън - Благой Георгиев, проговори за пръв път по тематиката, откакто договорката публично пропадна през лятото. Той в изявление за „ Код Спорт “, че е направил всичко по силите си, с цел да може двете страни да стигнат до договорка.

„ Единственото, което се пробвах е да оказа помощ на Левски в този сложен миг, в който беше, а бих споделил и е сега. Направих безусловно всичко по силите си тази договорка да стане, само че откакто към този момент не са се разбрали двете страни, аз няма какво да направя. Всичко е свършено към този момент, за жал, тъй като имаше много огромни упоритости на Джо, свързани с Левски и изобщо за бъдещето на тима. Но не са се разбрали и всичко е свършило “, сподели Георгиев.

Той разяснява и най-големия проблем в българския футбол, който вижда през личните си очи.

„ Най-големите проблеми постоянно са идвали изпод, от детско-юношеския футбол. В последните години вървях на много мачове, шампионати и шампионати и мога да кажа, че огромна „ заслуга “ имат и родителите. На такива неща съм се нагледал, че дори не желая и да ги загатвам. То са псувни, то са побоища, то са хули сред родителите и по съдиите. Това първо би трябвало да се избегне, с цел да може детето да пораства, да ги няма тези заболели упоритости на родителите. Плюс това за мен е доста огромна неточност и от треньорите в детско-юношеския футбол. Може би не са отговорни треньорите, а ръководителите им, като желаят безусловно да има резултати. Напротив – в никой не ти търси резултати, те желаят да построяват футболистите като хора, като персони, като спортисти. Резултатите по-късно ще си дойдат в мъжкия футбол. Много огромна неточност е това и за мен това е най-голямото зло на българския футбол “, добави „ Джизъса “.

В момента Благой работи по развиването на школата си, за която търси нова спортна база, на която децата да упражняват. Пандемията е попречила за това през миналите две години, само че се чака скоро да забележим развиване по тематиката.

Бившият национал отхвърли да разяснява войната за президентския пост в БФС, разразила се сред Димитър Бербатов и Борислав Михайлов, като съобщи, че е надалеч от политиката във футбола.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР