Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани безабавно да

...
Посолството на САЩ в Москва призова американските граждани безабавно да
Коментари Харесай

Посолството на САЩ в Москва призова американците незабавно да напуснат Русия

Посолството на Съединени американски щати в Москва прикани американските жители безабавно да изоставен Русия със известие на формалната страница на дипломатическата задача.

" На 21 септември съветското държавно управление стартира готовност на своите жители във въоръжените сили в поддръжка на нахлуването в Украйна. Русия може да откаже да признае американско поданство на двойни жители, да откаже достъпа им до консулска помощ от Съединени американски щати, да попречи на заминаването им от Русия и да призове двойни жители за военна работа “, пишат от дипломатическото посланичество.

" Опциите за търговски полети сега са извънредно лимитирани и постоянно не са налични за малко време. Сухопътните направления с кола и рейс към момента са отворени. Ако желаете да напуснете Русия, би трябвало да извършите това допустимо най-скоро. Посолството на Съединени американски щати има съществени ограничавания в способността си да оказва помощ на жители на Съединени американски щати и изискванията, в това число опциите за превоз, може ненадейно да станат още по-ограничени “, предизвестява посолството.

" Гражданите на Съединени американски щати не би трябвало да пътуват до Русия, а тези, които обитават или пътуват в Русия, би трябвало неотложно да изоставен Русия, до момента в който към момента остават лимитирани благоприятни условия за комерсиално пътешестване “, приканват от дипломатическата задача на Съединени американски щати в Русия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР