Днес, 14 май 2024 г., в зала 2Б.313 Проф. Венелин

...
</TD
>Днес, 14 май 2024 г., в зала 2Б.313 Проф. Венелин
Коментари Харесай

Проведе се кръгла маса със студенти, представители на осигурителните институции и експерти в областта на здравното осигуряване в Русе

Днес, 14 май 2024 година, в зала 2Б.313 " Проф. Венелин Ганев “ на Русенския университет се организира кръгла маса със студенти, представители на осигурителните институции и специалисти в региона на публичното и здравно обезпечаване на тематика: " МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ НА ОСИГУРИТЕЛНАТА СИСТЕМА “. Събитието е проведено във връзка със 100-годишнината от приемането на Закона за публичните осигуровки и е част от провеждащите се Майски празници на Юридическия факултет.

Гл. ас. доктор Мария Радева показа пред участниците историческото развиване на осигурителната система в България от 1924 година до наши дни.

За актуалната нормативна уредба в региона на наложителното здравно обезпечаване приказва господин Асен Станчев - юрист в РЗОК-Русе.

Студентите, участващи в кръглата маса, интензивно се включиха в полемиката за бъдещето на осигурителната система. Представиха своите визии за дигитализацията на процесите и интензивността на обезпечените лица за надзор на разноските.

В рамките на кръглата маса бяха оповестени на спечелилите в състезанието за студентска разработка на тематика " Минало, настояще и бъдеще на осигурителната система “.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР