Посолството на Русия в София публикува позиция на официалната си

...
Посолството на Русия в София публикува позиция на официалната си
Коментари Харесай

Руското посолство в София: Благодарим за подкрепата

Посолството на Русия в София разгласява позиция на формалната си страница във Facebook на фона на съветската инвазия в Украйна.

" Скъпи другари на Русия в България! Изразяваме сърдечна признателност за многочислените думи на поддръжка, които получаваме в Посолството на Русия. Въпреки пороя от нападателна антируска агитация, фейкове и неприкрити нелепости, които през днешния ден всеобщо са тиражирани, в това число и в български медии, вие откровено се тревожите за нашата страна, за бъдещето на руско-българските връзки. Заедно с вас ние споделяме възмущението от това, по какъв начин в тези дни се вършат опити да се опетни, да се изопачи, да се стъпка в калта всичко, което е обвързвано с Русия. А нас с вас, руснаците и българите, да ни скарат ", показват от дипломатическата задача.

" Искрено сме признателни на всички вас - преподаватели и студенти, публицисти, писатели, свещеници, представители на политически партии и публични организации, предприемачи, лекари, дипломати, военни, дейци на науката и изкуството, а също по този начин на доста и доста други жители на България. И несъмнено, на живеещите тук съотечественици, които не са поели предателския път на власовци и бандеровци. Нашата страна е минавала в своята история през най-тежките тествания. Ще преодолее и днешните компликации. Вярваме, че обичайните другарски връзки сред руснаците и българите, като преминат сериозна инспекция за устойчивост, рано или късно ще придобият нови хоризонти за развиване ", акцентират от посолството. 

И допълват: " С почитание и признателност, Посолството на страната на Николай Игнатиев, Михаил Скобелев, Йосиф Гурко, Едуард Тотлебен, Николай Столетов, Александър Втори Освободител, светител Серафим Соболев, Фьодор Толбухин, Дмитрий Лихачов, Сергей Лавров, Владимир Путин и милиони хора, откровено обичащи България ". 

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР