Последният път, когато принц Хари се върна в Обединеното кралство,

...
Последният път, когато принц Хари се върна в Обединеното кралство,
Коментари Харесай

Крал Чарлз `би искал да види сина си` принц Хари - но при едно условие

Последният път, когато принц Хари се върна в Обединеното кралство, това беше посещаване по сигнал, с цел да се ревизира при крал Чарлз, откакто монархът беше диагностициран с рак и почнал лекуване. Поради природата на пътуването в последната минута, Хари и Чарлз съумяха да намерят по-малко от час, с цел да прекарат дружно, преди кралят да би трябвало да пътува до Сандрингам, с цел да си почине.

В огромен подтик на монархията крал Чарлз напредна толкоз добре в лекуването си, че лекарите му го посъветваха, че може да поеме още веднъж някои обществени кралски отговорности, които Чарлз стартира тази седмица през трогателен ангажимент в University College Hospital Macmillan Centre.

Хари се връща в Обединеното кралство за по-празнично пътешестване този път и ще участва на специфична работа в катедралата Сейнт Пол, отбелязваща 10-годишнината от Игрите Invictus. Един кралски специалист твърди, че те са сигурни, че крал Чарлз „ би желал да види сина си “, до момента в който Хари се е върнал, само че че може да има едно стро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР